Logo61677660
Logo
61677660

"

Jeg oplever NEI som en speciel, dybdegående og meget ærligt metode til at opbryde gamle mønstre fra tidligere handlinger i mit liv. Er taknemmelig for Mettes omsorgsfulde session. Efterfølgende mærkede jeg, at et af mine tidligere traumer stille slap sit tag, og følelsen af lettelse fyldte mere i mine tanker. Traumet har nu sluppet helt og jeg kan se tilbage på episoden med tilgivelse.

Annette 54 år

"

Efter de NEI behandlinger som jeg har fået hos Mette, har jeg fået en større forståelse for min opvækst og de problematikker og adfærdsmønstre som der deraf er opstået i mig. De oplevelser jeg har haft i min barndom har givet mig angst - uro og lavt selvværd.

I NEI behandlingen, fandt vi årsagen til min angst og uro og lave selvværd, og jeg fik sluppet mine mønstre på en medfølende og empatisk måde. Efter hver behandling har jeg følt at jeg har sluppet det emne og de mønstre som vi har arbejdet med, og jeg føler nu en større ro og et større selvværd og hviler meget mere i mig selv. Min angst er meget reduceret og jeg kan takle den når den dukker op. I øvrigt takler jeg ubehagelige situationer på en meget mere rolig og velovervejet måde.

Mette er en fantastisk dygtig behandler, som jeg har stor tillid til, og jeg vil til en hver tid anbefale at søge hjælp og behandling hos Mette.

Vibeke 68 år

Staget 12, 3070 Snekkersten