Indretningsforløb

Få professionel viden og redskaber til det personlige hjem
Kan du ikke helt få placeret møblerne rigtigt? Har din stil ændret sig, og trænger du derfor til at ommøblere? Skal du flytte i noget mindre, eller har der været andre forandringer, der har ændret dine eller din families behov?

Så er kurset her noget for dig!

Det får du

Der kan gøres utroligt mange ting med et lille budget, når man har den rigtige viden om, hvad der virker.
På kurset gennemgår vi de vigtigste elementer til at skabe en god indretning, og du får redskaber, som du kan bruge til at optimere din egen indretning derhjemme.
Vi ser på elementer som lys, farver, ganglinjer, materialer, stil, energi, personlighed og meget, meget mere.

Du kommer til at lære, hvordan du kan gøre dit hjem perfekt for dig og din familie i de rammer, I allerede har. I nogle tilfælde får vi flyttet rundt på møblerne med det samme eller får tegnet skitserne til din drømmeindretning. Du får altså ikke bare viden og redskaber med dig på dette kursus!

Det praktiske

Der er plads til op til 6 deltagere på kurset. Vi mødes 6 gange i 2 timer. Hver gang i én af de 6 deltageres hjem. Alt sammen for 4.900 kr. inkl. moms pr. deltager.

people6 gange á 2 timer

Vi arbejder med forskellige emner, fx farver, og derudover tager vi udgangspunkt i og arbejder konkret med det hjem, hvor vi er på besøg. Derfor vil der være en gang, hvor du og dit hjem er ekstra meget i fokus, og vi arbejder konkret med dig i dine behov derhjemme.

homeVi er hjemme hos jer

Undervisningen forløber over to måneder i efteråret 2017 i og omkring Birkerød, hvor vi er på besøg hos hinanden – på skift hos hver deltager.

clock (2)

Maks. 6 deltagere

Kurset har maks. 6 deltagere. Vi har rigtig god erfaring med intime hold, hvor vi lærer hinanden at kende og hjælper hinanden undervejs. Du modtager dine kursusmaterialer første gang vi ses.

KONTAKT MIG HER

coinsPris

Prisen er 4.900 kr. inkl. moms pr. deltager. Tilmeldingen er bindende og betaling sker med faktura. Ved for få tilmeldinger tager vi forbehold for aflysning, hvor du naturligvis får pengene tilbage. Når vi har modtaget din tilmelding, fremsender vi en faktura som du bedes betale.
questionsEr du nysgerrig eller har spørgsmål?

Har du spørgsmål skal du ikke tøve med at sende mig en mail på info@indretningsakademiet.dk eller ringe til mig på tlf.: 6167 7660.

check-markTilmelding

Du tilmelder dig nemt herunder. Tilmeldingen er bindende og betaling sker med faktura. Ved for få tilmeldinger tager vi forbehold for aflysning, hvor du naturligvis får pengene tilbage.

Pris & tilmelding

Datoer i vinteren 2018

18/1, 25/1, 8/2, 8/3, 15/3, 22/3.