Indretning med harmoni

Vi bruger meget tid i vores hjem, og derfor er det vigtigt, at det føles behageligt og afspejler vores personlighed.

Jeg skaber boligindretning, der gør netop dette; boligindretning, der skaber balance, og som emmer af harmoni.
 

Det helt rigtige miljø til dig

Mit vigtigste fokus som indretningsarkitekt er kunden og dét at skabe velvære i omgivelserne. For mig handler indretning om at fornemme hvilke personer, der bor i de rum, jeg indretter. Indretning behøver ikke inkludere dyre møbler. Det vigtigste er, at boligen udtrykker jeres personlighed.

Boligindretningen kan påvirke vores hverdag. Den personligt tilpassede indretning med de rigtige farver, den rigtige belysning, de rigtige materialer, energi, møbler og billeder får hverdagen til at hænge bedre sammen, da dette kan have indflydelse på vores sind.

Målet er, at min indretning får mennesker til at føle, at deres behov bliver opfyldt og at skabe den stil og de rammer, som de trives bedst i.

Boligindretning der tager udgangspunkt i de personlige behov kan skabe harmoni mellem det indre og det ydre.

 

Få professionel viden med et kursus

I mere end 35 år som indretningsarkitekt har jeg ofte oplevet, at ikke alle under det samme tag, der føler sig lige meget hjemme. Derfor tilbyder jeg nu, at du kan komme på et indretningsforløb, hvor jeg lærer dig, hvordan du kan gøre dit hjem perfekt for dig og din familie.

Læs mere om indretningsforløbet.
 

Kontakt

Jeg kan hjælpe jer med at gøre jeres bolig personlig, så der er behageligt at være. Jeg indretter både enkelte værelser og hele hjem, og jeg laver en plan, som visualiserer indretningen for jer.

Hvis du har spørgsmål, står jeg klar til at svare på dem. Jeg kan træffes på telefon 6167 7660 eller via kontaktformularen.

3

Hjemmet

Hjemmet er vores base, her lader vi op, slapper af, reflekterer, familien mødes, vi spiser, vi sover,vi leger, vi finder ro og bevæger os.

2

Ferieboligen

Ferieboligen er stedet hvor vi er ude af vores daglige kontekst og hvor vore behov er anderledes, fri for klokke-slæt, tempoet er anderledes, vi er tættere på naturen, der er ofte mere tid til fordybelse og afslapning.

For netop at underbygge det at komme væk fra den daglige trummerum, er det vigtigt at indrette ferieboligen så den understøtter denne oplevelse. En mere enkel indretning, en afslappet atmosfære, både øje og sjæl skal kunne slappe af.

inn-3

Arbejdspladsen

Arbejdspladsen kræver overskud, klarhed, struktur, praktiske omgivelser, balance imellem forskellige funktioner, individuelle behov for hver enkelt medarbejder. Når der er skabt balance i omgivelserne på arbejdspladsen, er der en bedre energi og både motivation og arbejdsglæden bliver større.